Den bevingede frø

Periode: 14/10-18/10 2016

KEA WORKS VINGE - DEN BEVINGEDE FRØ

Vinder af første præmien, Innovation award, til KEA Works - Vinge, samt 10.000kr og 35.000kr til videre udvikling af projektet.

DEN BEVINGEDE FRØ

"Den bevingede frø. Projektet handler om at etablere en flisebelægning, der genererer strøm, når man træder på fliserne. Frøen er symbolet på det bæredygtige og grønne og frøskulpturen skal invitere til samvær blandt andet via apps og spil."

Læs mere om projektet ved at følge billedernes tilknyttede links.

"KEA WORKS | VINGE er en uges tværfaglig projekt med den overordnet tematik ’Fremtidens By’. Ugens omdrejningspunkt vil være cases og udfordringer udviklet i samarbejde med den kommende bæredygtige by Vinge og Frederikssund Erhverv. Programmet vil blandt andet byde på fieldtrips, workshops og oplæg med spændende eksterne foredragsholdere. I løbet af hele ugen deltager du i en workshop og er med til at producere løsningsforslag, hvoraf de bedste vil blive udstillet på KEA og i Vinges udstillingspavillion, og flot præmieret. 

Samarbejdet giver unik indsigt i, hvad det indebærer at være med i formgivningen af fremtidens smarte og bæredygtige byer, samt mulighed for at networke både internt på KEA og eksternt med Vinges samarbejdspartnere, der er på udkig efter fremtidige kollegaer.

FREMGANGSMETODE

Design thinking

 

OVERBLIK OVER VÆRKTØJER

Segment, Målgruppe, Persona, 2D og 3D skitsering, Brainstorming, Mindmapping, semiotisk test, interview,  Branding, Illustrator, Pitching.

Lavet i samarbejde med Eva Elbo Petersen, Imran Reza, Henrik Nielsen,  og Lisbeth Li. 

1/1
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle