GRAFISK DESIGN

Photoshop, illustrator, InDesign, Rhino 3D og Keyshot

Grafisk design har jeg brugt til at lave POS matierale - Offline materiale i form af kataloger, postkort, plakater og andet markedsføringsmateriale. Men også online materiale til sociale medier (Instagram og facebook) samt hjemmesider. Min erfaring inden for dette fag, kommer fra lysten til at lære det samt behovet for at lære det. Hvis du skal sælge produkter online, er det ret smart at kunne lave mange af de her ting selv! (FYI) Med andre ord, er jeg autodidakt i faget. 

Referencer: Undervisning i Photoshop, Illustrator og InDesign under uddannelse samt grafisk opsætning og layout - også til hjemmesider. Majoriteten af min erfaring kommer dog fra min egen interesse i at bruge programmerne. 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/3

DIGITAL MARKETING

Business analyser/strategier, salg online, målgruppe, segmentering, konceptudvikling, content, community, kontinuerlig synlighed. 

Hvordan bliver man set online? Hvordan skaber man opmærksomhed omkring sit produkt eller sit budskab? Og hvordan gør man det, så det stemmer overens med sit brand og brandets værdier? Det er spørgsmål jeg har beskæftiget mig med en del gange efterhånden og jeg synes det er virkelig spændende at udforske mulighederne for at nå sin målgruppe online. Jeg har kendskab til det mest af feltet - men kun erfaring med websites og sociale medier. 

Jeg har brugt det til selv at blive set, for at sælge mine egne produkter og det er svært og krævende, at skabe brand equity (loyale kunder) - Men NØJ, hvor er det spændende! 

Referencer: Fin Rolighed Andersen - International markedsføring, Martin Lindstrøm - Buy-Ology, Bertil Hultén - Sensory branding, Jytte fra marketing er gået for idag (Adfærdsdesign), Google Success Online. 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

BRANDING

Udvikling af brands, målrettet målgrupper, USP, mission, vision, values, æstetik, sensory branding, brand equity, packaging, brandbøger, brandguidelines ect. 

Jeg har udviklet brands fra den spæde idé til det færdige brand - altid baseret på en målgruppe (pains and gains mm.) Hvad gør præcis dette brand unikt? - Hvordan differentierer det sig fra andre brand? og på en måde målgruppen godt kan lide. Det er især sådan nogle emner jeg behandler, når jeg udvikler brands. Meget af arbejdet er i princippet analogt - men det hele hænger sammen. Idéudvikling, produkt, brand og branding, markedsføring, packaging osv. 
Derfor er det vigtigt med en forståelse af et brand - hele vejen rundt. Jeg har udviklet brandbøger og brandguidelines - Hvilket er vigtigt, når man skal have et strømlignet brand og måske flere samarbejdsparnere. 

Referencer: Alina Wheeler - Designing brand Identity, Martin Lindstrøm - Brand sense,

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/3

SOCIAL MEDIA MANAGER/EDITOR

Produktion af indhold målrettet til bestemte målgrupper - Både billede materiale og tekst. 

I forbindelse med salg af produkter, har mine primære salgskanaler været gennem sociale medier (Instagram og Facebook) Jeg har lavet undersøgelser omkring sociale medier (spørgeskemaer og probekits) samt observerende undersøgelser. Jeg har god viden omkring, hvad der fungerer på sociale medier og hvordan brands eller enkelt personer skal profilerer sig og hvorledes de skal henvende sig til deres målgruppe. 

Desuden har jeg erfaring med at tage produktbilleder, stemningbilleder mm. samt at skrive captions (tekst/indhold) som kan skabe konverteringer. 

Det er en foranderlig verden, hvor det er vigtigt at følge med tiden og udviklingen hele tiden. Derfor holder jeg mig hele tiden opdateret på nye trends og har gode kanaler, hvor den nyeste information altid er tilgængelig. 

Referencer: @Itsmodernmillie @Jerabean mm. Madeleine Le Kruse Jewellery, IAM, Google Success Online

  • Madeleinelekrusejewellery

Eks. på en Instagram profil jeg har lavet. 

  • Madeleinelekrusejewellery

Min egen private, som jeg eksperimenterer med.