Entreprenør

Periode: 23/2-17-24/5-17. 4. semester

FREMGANGSMETODE

Design thinking

 

OVERBLIK OVER VÆRKTØJER

Grafisk design, plakat opsætning, print, visitkort, postkort, business model canvas (BMC), Business plan, Branding, 3D-tegning, 3D rendering, Konceptudvikling, Produktudvikling, Designproces, Segment Målgruppe, Persona, Moodboard, 2D og 3D skitsering, Brainstorming, Rapid prototyping, Mindmapping, Semiotisk test, Interview, Probe kit, Photoshop, Illustrator, Webdesign (wix), Fotolære, Branding på sociale medier, Storytelling, Pop-up shop, Produktion, , 3D print (Resin og castable), Støb, Gummiform, Voksarbejde, Kostplus-modellen, prissætning. 

PROJEKTBESKRIVELSE

"Smykker til Forandring er et entreprenør projekt, hvor hver gruppe skal etablere en virksomhed, finde en lokation for en ”Pop-Up shop” samt vælge en ekstra salgskanal til salg af jeres produkter.
I skal i grupperne udvikle et salgbart smykkekoncept, designe en smykkekollektion der produceres, brandes, markedsføres og sælges via jeres valgte salgskanaler, med det ultimative formål; at skabe en forandring hos brugeren. Smykker til Forandring tager udgangspunkt i forbrugeranalyser, forbrugeradfærds analyser, feltarbejde i form af design probes, samtidstrends, semiotik, udvikling af en businessplan og skaber perspektiver i en entreprenørskabs kontekst."

Kig billederne igennem for en visuel gennemgang af hele processen. 

DESIGN

Designet til kollektionen Silver Edge, er baseret på probekits, semiotiske test, spørgeskemaer og interviews. Selve kollektionen er baseret på de interviewedes bekymring omkring alder. Formgivningen har grundlag i målgruppens behov og er udledt fra deres perception på former og æstetik, som vi har tolket på. Ydermere har vi benyttet os af en stor del af designværktøjerne inden for Design Thinking. Herunder mindmapping, 2D- og 3Dskitering, kondensering og kategorisering mm. 

TEKNOLOGI

Selve master produktet er blevet tegnet i 3D og printet på en Formlabs 2 i castable resin. Herefter er det blevet støbt i sølv og renoveret i hånden. Efterfølgende har vi lavet gummiforme af smykkerne, til videre produktion. Således har vi haft en forholdsvis nem og hurtigt produktion af nogle ellers ret avancerede smykker. 

BUSINESS

Brandingen på produktet er affødt af interviews med brugerne omkring alder. Vi har valgt at tydeliggøre dette gennem citater herom. Hovedspørgsmålet i vores interview lød på; Hvis du ikke kendte din alder, hvor gammel er du så? Ingen af vores respondenter sagde deres egentlige alder, nogle mente de var yngre og nogle ældre. Dette indikerer, at man ofte putter mennesker i boks efter deres alder. Derfor valgte vi at brande produkterne udfra vores målgruppes personligheder fremfor deres alder. 

Ydermere har vi lavet positioneringskort, business model canvas og andre business- og brandanalyser, for at placerer os bedst muligt på markedet. 

Salgskanaler

https://silveredgejewellery.com

Instagram: Silver_edge_ 

Facebook: Silver edge

POP-UP shop i Teglgårdsstræde 7A og 7B 

KEAs store - butik 

1/3
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle