Mixed media

Periode: (2. semester) 

MIXED MEDIA

PROJEKTBESKRIVELSE

"Baseret på en persona, skal i designe en lille smykkekollektion bestående af minimum fire smykker. Hvert smykke skal bestå af et metal og mindst to alternative smykkematerialer."

Efter et kursus i overflade og forskellige alternative materialer til smykker, har vi genneført opgaven mixed media, som har til formål at designe smykker af alternative materialer og derved åbne op for nye kreative muligheder fremadrettet. Vi har lavet brugeranalyser, skabt moodboard og persona til brugeren. 

Målgruppe

Modne kvinder: Modne kvinder er kvinder i alderen 50+, som kender til traditioner og ved hvordan man klæder sig til fest. De er selvsikre og stilbevidste, dvs. De kender deres stil og er ikke i tvivl om hvad de skal tage på.

 

Høj kvalitet: Med høj kvalitet mener vi, at de anvendte materialer forbindes med god holdbarhed og godt håndværk. Selve udførelsen skal også være godt håndværk og veludført. Designet er udfordrende og innovativt.

 

Stilsikkert design: Sikker og god stil, som for Michelle er feminint, kvalitet og moderigtigt. Det er tidsløst og vedvarende og ikke nødvendigvis den nye trend. Det er også bæredygtigt i den miljømæssige forstand men også i den vedvarende forstand. Stilsikkert design indebære også en tradition for, at man altid har haft den stil i familien og det er noget hun altid har gjort. Der er ligesom en historie i denne stil.

 

Femininitet: Kvindeligt, blødt og omsorgsfuldt.

 

Fransk elegance: Man kan her med god fordel kigge på Michelles moodboard. Men det er i vores perspektiv en blanding af fransk romantik og fransk elegance, samt mode og etik. Franske værdier og traditioner.

Kig billederne igennem for en visuel gennemgang af hele processen. 

 

Hvordan kan vi skabe en smykke kollektion på fire smykker, som både indeholder alternative materialer og ædelmetaller, der kan blive brugt til fest af modne kvinder, og som er af høj kvalitet, er i et stilsikkert design, udstråler femininitet, og har en association til en fransk elegance.

FREMGANGSMETODE

Design thinking

 

OVERBLIK OVER VÆRKTØJER

Segment, Målgruppe, Empatikort, Persona, 2D og 3D skitsering, Prototyping, Alternative materialer, Design, Brainstorming, Mindmapping, Produktion.

Projekter er blevet lavet i samarbejde med: Amalie, Emilie Ingleby og Margretha Haahr Andersen. 

1/1
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle