Om mig

Grafisk design, Digital markedsføring, Branding, Produkt design og freelance skuespiller. 

Ja, jeg har været på en lang uddannelsesrejse, idet jeg startede ud med at uddanne mig på universitet med en BA i Sociologi. Undervejs lavede jeg noget soulsearch og kom frem til, at jeg er kreativ og opfindsom helt ind til benet. Derfor begav jeg mig ud på en ny færd, med endnu en uddannelse. Nu står jeg på den anden side, nu med en PBA i produkt design, teknologi og business og ønsker mig brændende et job. 

 

Jeg er passioneret omkring idéudvikling, produkt design grafisk design, digital markedsføring og kommunikation. Mine resultater er som oftest brugerbaseret, da jeg i mit kreative arbejde bruger metoden Design Thinking, som sætter forbrugeren i centrum. Jeg har et entreprenør mind-set, og arbejder godt selvstændigt såvel som teams. Sidst men ikke mindst, holder jeg af udfordringer og ny læring, og så er jeg en fryd at arbejde sammen med.

I min fritid går jeg til impro og skuespil og på tager mig også skuespil jobs, hvilket jeg er meget passioneret omkring. En passion jeg altid har haft men først udlever nu. Jeg søger altid at udfordre mig selv og det at prøve og lære nye ting elsker jeg. 


Jeg søger i øjeblikket et job og vil gerne komme forbi til et kaffemøde.
Kontakt mig på: Madeleinelekruse@gmail.com

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle