• LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Madeleine Le Kruse

Smykke- og Produktdesigner

samt Konceptudvikler.  

Mit univers er ofte præget af elegance, enkelthed og dansk design. Jeg repræsenterer en feminin styrke, som ofte kommer til udtryk i mine produkter og koncepter (se portfolio). Jeg har en hang til poesi og livsbekræftende følelser. I mine projekter forsøger jeg oftest at afspejle samtiden ved at tage udgangspunkt i en tendens eller en trend som finder sted her og nu. Produkterne udformer sig både organisk og grafisk, men har altid en elegance og en simpelhed over sig. Produkterne henvender sig til individet, der hviler i sig selv og er bevidst om kvalitet og æstetik. 

Rent professionelt er min fremgangsmetode Design Thinking. Dette muliggør en brugerbaseret produkt- og konceptudvikling. Herunder bruger jeg de tilhørende værktøjer samt viden fra tidligere uddannelser. Sociologi (Aalborg universitet), Smykker, teknologi og business (KEA) og ren og skær praktisk erfaring fra branchen (Se Portfolio

 

Smykkedesign 

Ydermere laver jeg smykker, som produceres lokalt i København og fremstilles i 925 Sterlingsølv. Alle guldfarvede smykker er 925 sterligsølv forgyldt med 22 karats guld. Der bruges både traditionelle guldsmedeteknikker som støb og håndværk. men også nye teknologiske teknikker som 3D print. Produkterne er designet og produceret af Madeleine Le Kruse. 

For jobs, samarbejde eller bestillinger kan jeg kontaktes på mail