• LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Packaging

Periode: 03-10-16 til 04-11-16 (3. semester)

PROJEKTBESKRIVELSE

"Ved brug af Design Thinking vil du lave både display til smykket og emballage. Gennem forelæsninger, opgaver og individuel konsultation til selvregulerende læring vil du kunne vær i stand til at lave et færdig prototype af emballage og display til det valgte smykke." 

Dette var en individuel opgave, hvor jeg som designer, skulle finde mit visuelle udtryk og kombinere det med en målgruppes behov for design af æsker og display. I forhold til udtryk, er der valgt font, logo, moodboard, farve tema mm. 

POINT OF VIEW

Hvordan kan jeg designe emballage og display, som afspejler afslappethed, kvindelighed, varme og nysgerrighed og aktiverer beskuerens sanser, samt opfylder deres behov for egenskaber som materiale og organisering af smykker, og på samme tid kan røres og prøves?

 

DESIGN

Først lavede jeg en observation af hvor den vellykkede displays og æsker ser ud. DisplaySmykkerne skal kunne røres og prøves, Gerne en enkelt udstilling med noget asymmetrisk dynamik, der leder øjet, Ikke for mange forskellige indtryk, gerne et strømlignet udtryk, Ekstra interiør/polarid fotos til blik fang, Måske lidt interaktivt? ÆskerÆskerne var i alle tilfælde firkantede, Hvis æsken er lækker og funktionel betyder den mere

Ydermere var vi på virksomhedsbesøg hos Re-bag for at stille spørgsmål til produktion af æsker, omkostninger mm. samt udvide horisonten for æsker og samle inspiration til eget design. Desuden var vi i felten og observerede flere smykkebutikker i forhold til display og æsker. Herunder Ladyfingers, Pandora og Malene Glintborg. Her fandt jeg blandet andet ud af at æskerne skal være lufttætte, rentabele i fragt og have en  pris på maks 12kr pr. æske

Test af moodboard: (Sensory branding, Hvilke sanser kan du se i moodboardet)

Lime, Geometri, Forskellige former, Kontrast, Man ser ikke det hele (skjult), Bytur, Moderne, Græsslåmaskine, Strand, Stilhed, Hårdt, glat, bløde, former, Følelsen af asfalt, Frisk luft, Frisk hav, Nyslået græs, Frisk grønkål, Gin og tonic

 

2D skitsering af emballage

Plexiglasset skal have struktur, da man ikke må kunne se smykket 100%. Det skal skabe nysgerrighed.

Denne æske skal skabe spænding når køberen åbner sit smykke. Dette giver oplevelsesøkonomi samt en fin æske man kan bruge hjemme (merværdi)

Min første prototype blev lavet af æsker fra søstrene grene.  Derefter har jeg lavet prototyper i de rigtige materialer.

Dette display skal byde kvinder ind til at røre smykkerne og prøve dem på.

Den ydre boks er lavet af plexiglas, så kunden kan kigge ind og skal minde om det dukke hus. Derudover er der blevet placeret et spejl inde i boksen, således hun kan se sig selv med smykkerne på.

Nøgleord fra probe: Organiseret (kategori/betydning), Hverdagssmykker vs. betydningsfulde, Ridser ikke men beskytter, Smuk fremstilling af smykkerne

BUSINESS

Persona; Kvinde, Moderne, Afslappet, Nysgerrig

Logo og font

FREMGANGSMETODE

Design thinking

 

OVERBLIK OVER VÆRKTØJER

Observation, interview, Segment, Målgruppe, Persona, moodboard, 2D og 3D skitsering, brainstorming, mindmapping, Logo, Font, Rhino 3D tegning, Keyshot 3D rendering, semiotisk test, Probe kit, Photoshop, power point, peach kucha. 

Individuel opgave

1/2