Praktik - Maanesten

Periode: 7/8-17 til 10/1-18,  5. semester

PRAKTIK

I denne periode fik jeg mulighed for at bruge mange af mine færdigheder fra mit studie i praksis som Design og produktions assistent.

 

DESIGN

I min praktik hos Maanesten var jeg med i designprocessen til deres julekollektion samt deres SS18 kollektion. Her benyttede jeg især af Design thinking, som redskab til at udvikle produkter inden for Maanestens visuelle identitet. Heruden benyttede jeg mig at værktøjer, som research (understand and observe), moodboard, 2D prototyping, 3D prototyping, 3D tegning. Ydermere fik jeg et indblik i kommunikationen med producenten og hele processen i at udvikle et produkt i samarbejde med en ekstern producent. 

Ydermere har jeg deltaget I Fashion week og brugt dette som en værktøj til inspiration, networking og salg. Derudoverhar jeg været med på sidelinjen til konceptudvikling til nyekollektioner, photoshoots og udvikling af nye displays og udstillinger.

TEKNOLOGI

Jeg har brugt mine færdigheder inden for 3D tegning og formgivning, samt min forståelse for det håndværksmæssige aspekt inden for smykkefremstilling. Forståelsen for dette har specielt været nyttigt i kommunikationen med producenten, hvor eksempelvis design og vægt er væsentlige faktorer for prisgivning og salg. 

BUSINESS 

Som førnævnt var jeg med til Fashionweek, som også indebærer salg, branding, markedsføring og networking. Her har jeg også været med på sidelinjen og fået en indgående indblik i hvordan dette fungerer. 

Jeg har yderligere siddet med en helt del administration af produkter, herunder opfyldning af konsignment kunder (Magasin og illum), forsendelse af webordrer, både B2C men også B2B. Yderligere har jeg fungeret som produktionsassistent, hvor jeg har siddet meget med lagerstyring og det at bestille varer hjem fra producenten. 

Desuden har jeg fået indblik i forskellige tilgange til PR og kommunikation. Både hos eksterne PR bureauer men også internt i virksomheden.  Desuden har jeg været med til at udvikle tekster til Instagram og produktbeskrivelser, samt konkurrencer, nyhedsbreve og photoshoots mm. 

1/2
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle